Zhvillimi ekonomik

Shtyp

-

predsednikKomuna e Medvegjës është burimet e mëdha dhe të pashfrytëzuar të mundshme dhe të rëndësishme natyrore, e cila është e vendosur në Serbi juglindore. Ajo ka burime të mëdha natyrore dhe potencial për zhvillimin e turizmit spa, ushqim të shëndetshëm dhe të ujit, prodhimin dhe përpunimin e drurit.

Investitorët e mundshëm ne ofrojmë përvojë të gjerë, të tokës komplekse procedurën dispozicion, efikase dhe të shpejtë për marrjen e lejes për ndërtim, forcë të kualifikuar të punës dhe Zyra për zhvillim ekonomik lokal, si instrument kryesor për zbatimin e projekteve të Medvegjës komunale.

Ne i mirëpresim të gjithë ata që kanë një ide të mirë dhe mjetet për zbatimin e tyre, dhe ne jemi këtu për të ju mirëpresim dhe për të ofruar të gjithë ndihmën e nevojshme, në mënyrë që të marrë më të mirë të gjitha idetë dhe komuna e Medvegjës drejtuar drejt rrugën e komunave të zhvilluara në Serbi.

KRYETARI Medvegjës

Sllobodan Drashkoviq

 

 

Përditësimi E premte, 29 Janar 2016 08:47