HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Асоцијација за квалитет и стандардизацију Србије одржала научно стручни скуп “Систем квалитета услов за успешно пословање и конкурентност”

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

XIX национални и V међународни стручни скуп који је одржан на Копаонику, окупља експерте из науке и привреде и еминентне стручњаке из области система менаџмента, а у организацији Асоцијације за квалитет и стандардизацију Србије. Уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Института за стандардизацију Србије, научни скуп организован је са циљем да систем квалитета постане услов за успешно пословање и конкурентност по општинама.

Општина Медвеђа представљена је на међународном научном скупу система квалитета и стандардизације, као пример добре праксе у управљању људским ресурсима. Др Небојша Арсић је општину Медвеђа представио на најбољи могући начин, као пример како се добро могу кроз успостављање професионалног система обуке и унапређење функције управљања људским ресурсима повећати степен ефикасности и задовољства грађана радом локалних самоуправа.

Председник Асоцијације, др Зоран Пуношевац је водио округли сто, на тему “Примери добре праксе - јаке стране организације”, затим “Култура-ризици-прилике-стандарди” и “Колико је безбедна храна на тржишту Србије”. Након тога представљени су и изложени радови присутних стручњака из ових области.

Асоцијација за квалитет и стандардизацију Србије је невладина организација која окупља ентузијасте мотивисане идејом, жељом и потребом да систем квалитета и конкурентност постану услов за успешне локалне самоуправе. Научни скуп се традиционално одржава последње недеље новембра месеца.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top