HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

"Спортске игре 2017"

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Спортски савез општине Медвеђа, у сарадњи са удружењем "СРЦЕ ЗА ДЕЦУ" из Медвеђе и ОШ "Горња Јабланица" организовао је у суботу, 16.12.2017. годину манифестацију под називом "СПОРТСКЕ ИГРЕ 2017" у фискултурној сали ОШ "Горња Јабланица" у Медвеђи.

Манифестација је одржана у оквиру једног од циљева Спортског савеза општине Медвеђа - омасовљање бављења грађана спортом, пре свега жена, деце, омладине, старих и лица са инвалидитетом. Ове године, манифестација је била посвећена управо деци и лицима са инвалидитетом.

Након уводног обраћања председника општине Медвеђа др Небојше Арсића, присутнима су се обратили и поздравили их председник Спортског савеза општине Медвеђа, Бранислав Манасијевић, директор О.Ш. "Горња Јабланица", Славица Ђонић као и председник удружења "СРЦЕ ЗА ДЕЦУ" Радмила Милојковић.

Присутна деца и њихови родитељи потом су узели учешћа у разноврсним спортским активностима, под будним оком присутних спортских радника - Бранислава Манасијевића, Драгана Додеровића, Сузане Вулетић и Ненада Милојковића, да би на крају манифестације генерални секретар Никола Дедовић у име Савеза свима уручио пригодне поклоне за предстојеће празнике у виду спортских реквизита и слаткиша, као и захвалнице за учешће у манифестацији. Такође, ученици О.Ш. "Горња Јабланица" поклонили су присутнима у своје и име своје школе медењаке украшене новогодишњим мотивима.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top