HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Спортски савез општине Медвеђа изабрао спортисту године и доделио награду за животно дело у спорту

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Спортски савез општине Медвеђа организовао је свечану доделу спортских признања и награда за 2017. годину у сали Скупштине Општине Медвеђа.

Након поздравног обраћања председника Спортског савеза општине Медвеђа, Бранислава Манасијевића, присутнима се обратио и председник Општине Медвеђа, др Небојша Арсић. У свом излагању, председник Арсић је између осталог нагласио да је у протеклих годину дана Савез у сарадњи са локалном самоуправом учинио пуно за спорт у Општини Медвеђа и изразио наду да ће тако бити и у 2018. години, будући да је буџет предвиђен за спорт у 2018. значајно увећан у односу на, сада већ прошлогодишњи.

Уследила је свечана додела признања добитницима, на основу одлука Управног одбора Савеза, и то најпре признања за најбољег спортисту године у општини Медвеђа за 2017. годину, које је председник Арсић уручио Данилу Бубалу, капитену сениорског тима Кошаркашког клуба "Јабланица" и тренеру кадета "Јабланице", а затим и признања за изузетну дугогодишњу активност у области спорта општине Медвеђа - за животно дело, које је свечано уручено Благоју Милосављевићу, наставнику физичког васпитања у пензији. Милосављевић се у свом обраћању захвалио на признању и рекао да оно за њега има изузетну вредност. Подсетио је присутне на саме почетке развоја спорта у Медвеђи и указао на значај даљег развијања али и очувања спортске инфраструктуре. Свечана додела завршена је честиткама које су Арсић и Манасијевић упутили присутнима поводом предстојећих новогодишњих празника.

Сада већ традиционална додела спортских признања и награда Спортског савеза општине Медвеђа одржава се крајем сваке године у склопу редовне годишње седнице Скупштине Савеза, као њен свечани део.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top