HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Медијско представљање учесника из Медвеђе на такмичењу „Србија у ритму Европе“

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Највећи регионални музички фестивал за децу, „Србија у ритму Европе“, данас је званично посетио Медвеђу са намером да широј публици медијски представи кандидате који ће на овогодишњем такмичењу представљати општину Медвеђа.

„Драго ми је што се налазимо на овом јако лепом месту, на Видиковцу,  где се Медвеђа види као на длану. Дошли смо да објавимо за коју ће земљу општина Медвеђа певати на такмичењу. Уколико победе, екипа из Медвеђе ће путовати за Белгију  7-10 дана од Ритма Европе, обзиром да ће ове године представљати управо Белгију са песмом -Rhythm Inside“ истакао је Игор Карадаревић, директор телевизијског програма “Србија у ритму Европе“.

Шесточлана екипа из Медвеђе на челу са Катарином Петровић ће представити септембра, Медвеђу песмом којом је Белгија наступала 2015. Годинена Евровизији, а кореографијом ће наступ употпунити Анђела Јовић, Милан Илић, Милена Илић, Јелена Петровић и Стефан Петровић. Пред њима је задатак да свој врхунски таленат за певање и плес усавршавају током вишемесечних припрема са тренерима гласа као и уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“.

„Деца су наши највећи промотери, наша будућност и понос. Сви пројекти које радимо су намењени заправо њима. Нагласио бих да градови и општине, којих има 24 на овогодишњем такмичењу, међу којима је и Медвеђа, заједно чине убедљиво највећи дечији пројекат у Републици Србији на којем млади имају прилику да презентују и развију своје таленте. Општина Медвеђа пружа сву логистичку подршку која је потребна за реализацију овог пројекта, као што су маркетиншка промоција фестивала, обезбеђивање потребних простора, технике и свега осталог што је потребно како би се наши представници што боље припремили. Ове године ће наша Катарина имати нешто тежу улогу, јер ће певати и на фламанском језику, али смо сигурни да то неће бити препрека већ њен додатни мотив да покаже оно што зна. Нашој деци желим успех и победу, и да обезбеде општини Медвеђа место домаћина идуће године, како би промовисали нашу општину, нашу Горњу Јабланицу и њене лепоте, чиме би се употпунила слика о Медвеђи, нашем гостопримству и нашој талентованој деци која нас представљају”- рекао је председик општине, Небојша Арсић.

 

1615549682950

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top