HOT Business - шаблон joomla Книги
 • Ћирилица
 • Shqip

verzija-3

logo-informator

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

arkiv

Ofiqari virtual

pdf Shtyp Email

-

Faqet e ofiqarit virtual janë të parashikuara për tju lejuar qytetarëve të cilët janë të regjistruar në librin amë të cilët mbahen në teritorin e Medvegjës,në mënyrën përmes internetit dhe adresës së shtëpisë marrinë ekstraktet ose vërtetimet nga zyret e ofiqarisë së komunës së Medvegjës.

Karakteristika kryesore e ofiqarit virtual është që përmes postës elektronike mundë të porositin në adresën e shtëpisë çertifikata dhe vërtetimet ato janë:

 • Çertifikata e lindjes
 • Çertifikata e kurorzimit
 • Çertifikata e të vdekurëve
 • Çertifikata e nënshetësisë

Për shkak të sigurisë gjithësesi vërtetoni a gjindeni në listën e formularëve të pranuar çertifikatat dhe vërtetimet e dërguara.

Verifikimi mund të bëhet pas pranimit, por në të njëjtën ditë me përjashtim të të shtunave,të dieleve dhe festave shtetrore, kur përpunimi i të dhënave të marra përpunohet ditën tjetër të punës.

Nëse nuk gjendeni në listën e të pranuarëve, na kontaktoni përmes telefonit 016 / 891-051, për të përcaktuar shkakun e marrjes së porosinë tuaj.

Vërejtje për porositësin:

Çertifikata e lindjes,kurorzimit ose të vdekurëve

  Taksa Republikane administrative në vlerë prej 400,00 dinarë, pagesa bëhet në numrin e gjiro llogarisë  840-742221843-57 model numër 97, numri i referencës 91-067,  qëllimi i transferimit: Çertifikata e lindjes (lindja,kurorëzimi, vdekja), pranuesi:  Republika administrative - RAT
  Kompensimi i shpenzimeve të procedurës në vlerë prej 180,00 dinarë, paguar në numrin e gjiro llogarisë : 840-742351843-94 numrin e modelit 1997 numrin e referencës 91-067, qëllimi i transferimit: çertifikata e lindjes (lindja, kurorzimi, vdekja), marrësi - Buxheti i komunës së Medvegjës.

  Çertifikata e lindjes,kurorzimit,ose të vdekurëve (formulari internacional)
  Taksa administrative Republikane në vlerë prej 650,00 dinarë, paguar në numrin e gjiro llogarin 840-742221843-57 model numër 97, numri i referencës 91-067, qëllimi i transferimit: Çertifikata e lindjes (lindja,kurorëzimi, vdekja), pranuesi: Republika administrative - RAT
  Kompensimi i shpenzimeve të procedurës në vlerë prej 720,00 dinarë, paguar në numrin e gjiro llogarisë: 840-742351843-94 model 97 Call Nr 91-067, qëllimi i transferimit: çertifikata e lindjes (lindja,kurorëzimi, vdekja),marrëso buxheti i komunës së Medvegjës.

  Çertifikata e nënshtetësisë

  Taksa administrative Republikane në vlerë prej 700,00 dinarë, paguar në numrin e gjirp llogarisë 840-742221843-57 model numër 97, numri i referencës 91-067, qëllimi i transferimit: Çertifikata e nënshtetësisë, pranuesi: taksa administrative Republikane – RAT

  • Kompenzimi i shpenzimeve të procedurës në shumën prej 120,00 dinarë,paguar në numrin e gjiro llogarisë:     840-742351843-94 numrin e modelit 97, numrin e referencës 91-067, qëllimi i transferimit: çertifikata e nënshtetësisë, marrësi - Buxheti i komunës së Medvegjës.

   

  Çertifikatat dërgohen sipas arritjes së fakturave tuaja - faktura duhet të dërgohen në Fax tonë: 016/891-106 ose skanoni dhe dërgoni në e-mail tonë:                                                      maticna.sluzba @ medvedja.org.rs

  Për të gjitha të pa kuptuarat ju lutemi kontaktoni në TEL 016/891-051
  Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

   

  Predsednik-rs

  Vlada-rs

  min pravde

  skgo

  kanc-or

  Evropski-PROGRES

  Vrtic-LOGO

  Туристичка организација општине Медвеђа

  logogej

  GIS logo

  interna reviz

  zastitnik banner

  ban bug 2015

  finance banner

   

  Временска прогноза

  top