NDARJA E FONDEVE STIMULUESE PËR FERMERËT PËR VITIN 2015

Shtyp

-

Në sallën e Kuvendit Komunal të Medvegjës është bërë  dhënia e një kontrate në shpërndarjen e fondeve stimuluese nën Programin e mbështetjes për zbatimin e politikave për bujqësi dhe zhvillim rural në komunën e Medvegjës për vitin 2015. Kontratat ju ka shpërnda  Dr Nebojsha Arsiq, kryetar i komunës. E drejta për stimuj nga ana e investimeve të gjeneruar një total prej 105 përdorues në shumën totale prej 4,451,924.61 dinarë. E drejta për masat e mbështetjes direkte atij për të matur subvencionet riprodhimi arritur 47 përdoruesit me një shumë totale prej 234,000.00 dinarë.