HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

verzija-3

logo-informator

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

arkiv

Urimi i Kryetarit të komunës së Medvegjës për Vitin e Ri

pdf Shtyp Email

-

Të nderuar qytetarë  të komunës së Medvegjës,

Pran nesh është  Viti  i  Ri,  pritjet dhe shpresat  e reja. Të gjithë ne nga viti i  ardhshëm presim të jetë më i suksesshëm  dhe  më i mirë  se  viti  i kaluar.

Kemi  kuptuar se nuk mundë të  jetojmë  nga e kaluara, që nuk mundemi  vetë pa  miqë, që duhet  të jemë fqinj të mirë, që të bashkëpunojmë me të tjerët, që të punojmë  më shumë  dhe ti zgjedhim problemet e grumbulluara. Me një fjalë ti kthehemi  të ardhmës, sepse atë gjeneratat  e reja nga ne e  kërkojnë.

            Ju dëshirojë që Vitin e Ri ta  pritni  të gëzuar, të shëndosh, të rrethuar me  familje  dhe miqë  të afërt. Shpresojë se mundi  i juaj, të cilin e keni  dhënë  deri  tash, të jetë nxitja për arritjen e  të gjitha planeve të juaja.

           

            Pres që së bashku të punojmë  shumë dhe të bëjmë përpjekjen qysh Medvegjja e  jonë e dashur të bëhet  vendi  më i mirë  për jetë. E di, dhe ju e dini që duhet të kursehet aty ku  është e mundur dhe të jetohet në përputhje  me mundësitë  tona. Gjithashtu e di  që e ndjeni krizën  dhe  që  dini  ta vlerësoni  vendin e juaj  të punës, i cili  për shumicën është  burimi  i vetëm i  të adhurave. Për atë ti respektojmë  të gjithë njerëzit në këto  kushte  të vështira, ta  tregojmë solidaritetin   dhe bashkësin.

            Do të mundohemi që në vitin e ardhshëm për ju ti sigurojmë vendet e reja  të punës, që do  ti zgjedhë problemet  ekzistuese për shumicën njerëzve  dhe t' iu  siguroj jetë të mirë. Medvegja definitivisht u është kthyer  të ardhëmës  dhe  unë juve,  qytetarët e mi të dashur , ju dëshirojë  që  të hecni trimërisht  dhe ti arritni dëshirat dhe  ti  tejkaloni  të  gjitha pengesat  në atë rrug.

            Qytetarëve tanë  më  të rinjë, fëmijëve  tonë, gëzimit tonë më të madhë, ju  dëshirojë shumë  njohuri të  reja  dhe përparime në të gjitha fushat.  Dhe siq është  rendi   në këto raste, ju dëshiroj shumë shëndet, sukses dhe gëzim personal dhe  familijar!

Gëzuar Vitin  i Ri 2017.

Kryetari  i komunës së Medvegjës

Dr Nebojsha Arsiq

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

min pravde

skgo

kanc-or

Evropski-PROGRES

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

GIS logo

interna reviz

zastitnik banner

ban bug 2015

finance banner

 

Временска прогноза

top