HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Посета представника кабинета министра Новице Тончева општини Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Данас је у кабинету председника општине Медвеђа, одржан састанак са представницима кабинета Министра без портфеља Новице Тончева, задуженог за програм развоја недовољно развијених општина.

“Општина Медвеђа је изузетно богата природним ресурсима и људима који желе да овде остану, да раде и да од свог рада лепо и поштено живе. Имали смо веома конструктиван састанак са представницима министарства без портфеља на тему планова и наших потреба, као и помоћи око отклањања последица последњих поплава и огромног оштећења електро мреже. Бацили смо фокус на реконструкцију и повезаност путева, електромреже, водоводне мреже, реконструкцији школа и вртића а све у циљу развоја и заустављања миграције које прете свим мањим срединама” - речи су Небојше Арсића, председника општине Медвеђа.

Јелена Трифуновић из кабинета Новице Тончева је навела да ће први кораци бити на анализи тренутне ситуације и идентификација проблема и потреба појединачних општина, а основни задатак је пружање подршке у њиховом сагледавању и решавању.

“Грађани који живе и раде у оваквим општинама морају да препознају који су то најважнији ресурси којима располажу, било да су то људи или природна богатства, а који могу да се искористе за друштвени и економски раст и развој. Свака општина има свој јединствен потенцијал који правилним усмеравањем и вођењем може бити главни носилац раста и развоја. Зато је важно људе покренути, пронаћи средства за финансирање пројеката и створити околности у којој свака општина може континуирано да ради у корист својих грађана а наш кабинет ће активно радити на стварању таквих прилика” - истакла је представница кабинета министра без портфеља, Јелена Трифуновић.

2

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top