HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Ђаци поново у школским клупама

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

На основу одлуке Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, који је формирао Кризни штаб за сузбијање заразне болести KОВИД-19, одређена су три модела наставе по основним и средњим школама у Србији. У основним школама у Медвеђи, примењиваће се први модел организације образовно-васпитног рада, тј. ђаци ће похађати наставу у школским клупама.

Школска 2021.-2022. година за ученике основних и средњих школа почиње данас, а најмлађим школарцима су упркос епидемиолошкој ситуацији први дани у школским клупама у Медвеђи започели на најлепши могући начин.

Координационо тело за општине Бујановац, Прешево и Медвеђу обезбедило је средства из свог буџета којимa је Општинска управа општине Медвеђа за све прваке на територији општине Медвеђа, набавила школске ранчеве са неопходним прибором за почетак школске године.

Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић је у име руководства општине Медвеђа и Координационог тела Владе РС пожелео малишанима срећан почетак школовања, уз наду да ће ова ситуација са вирусом проћи, и пожелео свим ђацима и наставном особљу да ове школске године редовно прате наставу по старом програму.

У првом разреду основне школе на територији општине Медвеђа уписано је 53 ђака првака који су добили на поклон школске торбе и прибор за школу.

 

drdjp21

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top