HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Никола Младеновић - најбољи спортиста у 2016. години

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

   На свечаној седници спортског савеза, одржаној 30. децембра 2016. године, у Скупштинској сали, на дневном реду било је више тачака, међу којима је битнија била избор за спортисту године и развој спорта.
      Присутнима се прво обратио председник општине: „ Задовољство је моје да могу да се похвалим успесима који наши спортисти постижу као појединци, или као саиграчи у тимским спортовима. Мале средине су изнедриле наше велике легенде у спорту, а ја верујем да међу нашом омладином има јако талентоване деце, којој недостају само бољи услови за рад и тренинг. Ми смо остварили јако добре контакте са министром спорта, Вањом Удовичићем, затим са прослављеним атлетичарем Данетом Корицом, Предрагом Перуничићем и са другим људима у свету спорта, од којих смо добили нека обећања за помоћ. На нама је да припремимо што више пројеката, подршку имамо, а тиме би успели да задржимо младост наше општине." - рекао је др Небојша Арсић.
      Председник спортског савеза општине Медвеђа, Бранислав Манасијевић, се захвалио општини на подршци и напорима које улаже да спорт Медвеђе подигне на здраве ноге, за добру сарадњу како преко члана општинског већа задуженог за спорт, тако и лично Небојши Арсићу. 
     „ Спортски савез општине Медвеђа формиран је 12. маја 2016. године, а са радом је почео 1. јуна. Ми смо завршили програм развоја спорта који мора да прође на Скупштину, ту нам је неопходна ваша подршка, како би поступали даље и усмерили се на Акциони план и динамику развоја спорта. Кроз пројекте планирамо да реновирамо фудбалски терен, да се поставе трибине на стадиону и много тога још. Ми још увек немамо ни адекватне просторије неопходне за спортски савез." - речи су којима се Бранислав Манасијевић обратио присутнима у сали.
     Након тога додељене су захвалнице, др Небојши Арсићу, за изузетан допринос у развоју спорта, и Драгану Кулићу, испред Општинског већа задуженог за питања спорта. 
     Једногласном одлуком за спортисту године, кога је делегирао Карате клуб „Горња Јабланица", изабран је Никола Младеновић, који иза себе има прегршт медаља и освојених турнира, а клуб се највише дичи његовом сребрном медаљом на Републичком нивоу. Николи је припала и скромна новчана награда у износу од 20 хиљада динара, и обећање да у даљем такмичењу није сам, и да ће добити подршку и општине Медвеђа.
     Било је речи да ће се у скорије време оформити и бокс клуб у Медвеђи, да има доста заинтересованих, а боксерски савез је обећао донацију око опреме и боксерског ринга.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top