HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

КУЛТУРНЕ ПОТРЕБЕ МЛАДИХ У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

У оквиру пројекта који спроводи Центар за демократију и развој југа Србије данас је у Скупштинској сали општине Медвеђи организован разговор са младим људима и уједно представљен резултат истраживања спроведен крајем прошле године.

                Испред удружења грађана "Центар за демократију и развој југа Србије" присутнима се обратила новинарка Љиљана Стојановић која је вршила испитивање омладине у ове три општине. Међу испитаницима били су млади из српске, албанске и ромске популације, ученици, студенти и високообразовни људи старости од 18 до 28 година.

                Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић поздравио је госте и присутне младе људе, уз посебну захвалност госпођи Љиљани што има слуха за младе и нашу општину не заобилази код спровођења битних пројеката. "Свесни потреба младих и чињенице да су главна покретачка снага сваког друштва, морамо њихове проблеме и потребе ставити у фокусу решавања. Када су они задовољни и Медвеђа ће ићи напред, јер они вучу развој и доносе нове идеје за опште добро целог места."

                Резултати истраживања су показали да све етничке заједнице у општини Медвеђа имају заједничке културне потребе, сличне проблеме и исте жеље, а то су да Медвеђа буде место у коме ће остати да живе и раде, створе породице и своје слободно време проводе у здравом и лепом окружењу, којим је наше место богато.

Пројекат "Како до дијалога - Културне потребе младих у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи" финансира Европска унија, Влада Швајцарске и Влада Републике Србије преко програма EVROPSKI PROGRES.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top