HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Министарство за бригу о породици у посети општини Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Помоћница министра у Министарству за бригу о породици и демографију у Влади Републике Србије, Александра Чамагић, боравила је данас у радној посети општини Медвеђа.

На састанку који је одржан у кабинету председника општине, др Небојше Арсића, разговарало се о тренутној демографској структури на територији општине Медвеђа као и о примени мера пренаталне политике коју промовише Министарство за бригу о породици и демографију.

На конференцији за медије, Александра Чамагић је изјавила да је свако новчано издвајање у малим општинама, за породицу од великог значаја, али да је подједнако важна и атмосфера подршке младим паровима да остану у локалној средини.

„Наш задатак је да обиђемо све локалне самуправе, и да након тога предложимо сет мера које на координисан начин, дугорочно и у односу на специфичност средине, треба да дају очекивани резултат и допринесу поправљању лоше демографске слике у Србији“ - рекла је Чамагић. Она је додала да је породици потребна подршка свих институција, посебно у време пандемије, када је додатно изложена терету очувања здравља, како менталног тако и физичког. Подршка породици, како је изјавила, не мора увек бити финансијска, јер брига о породици подједнако подразумева и стварање амбијента за њено оснивање, па је тако помоћ породици и отварање нових радних места, обнављање вртића и школа, или брига о старима.

 

mzbop21

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

dakliknemozajedno

SP Logo osnovni 

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top